Кадри наче з пекла: В Індії на берег винесло десятки тіл померлих від коронавірусу (фото 12+)

В Індії на березі річки помітили десятки тіл померлих. Після цього жителів просять не ховати людей на воді, адже усюди в країні фіксують спалахи коронавірусу. Про це пише Daily mail, передають Патріоти України.

Зазначається, що тіла померлих вимило на берег після дощу. "Поліція закликає жителів села на півночі Індії не ховати своїх загиблих у річках після того, як знайдені десятки тіл, вимиті на березі Гангу на тлі другої хвилі коронавірусу. У неглибоких піщаних могилах також були виявлені тіла, що змусило поліцію провести розслідування", – йдеться у повідомленні.

Поліція їздила по селу і у гучномовець закликала людей не ховати своїх жителів таким чином, адже тіла, поховані у мілководних могилах, несуть небезпеку в умовах розповсюдження коронавірусу.

Люди часто можуть вдаватися до таких заходів, зокрема, через брак коштів на купівлю дров для кремації - традиційного для Індії способу поховання мерців. Уряд звернувся до місцевих влад, аби вони боролися з такою практикою, а також пообіцяв, що виділити бідним родинам по 5 тис. рупій (приблизно 68 дол.) на кремацію або поховання одного померлого. Окрім того, поліції наказали патрулювати річки, щоб завадити скиданню тіл.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...