Кадри не для нервових! Чоловікові на гачок попався незвичайний підводний мешканець - якби не фото, ніхто б не повірив

Не секрет, що на сьогоднішній день океан вивчений не до кінця, тому періодично рибалки роблять цікаві знахідки. Американець зловив цікавого мешканця безкрайніх глибин, передають Патріоти України.

Нейт Ісзак любить все, що пов'язано з риболовлею. Навесні він вирішив відвідати Аляску, щоб порибалити. Він був упевнений у своїх силах і розраховував на хороший улов, однак, його очікування не виправдалися. Чоловікові вдалося виловити монстра, який вразив Нейтона своїм виглядом.

На гачок американцеві потрапив вугор-вовк. Цей підводний мешканець відрізняється досить грізним зовнішнім виглядом. Незважаючи на це, чоловік виявився не з лякливих, до того ж, екземпляр не агресивний, так як не нападає на людей. Цей рідкісний вид здатний досягати в довжину до двох метрів, а в якості будинку вибирає ущелини в печерах. Веде нічний спосіб життя, харчується молюсками, їжаками та ін.

Як каже рибалка, йому і раніше вдавалося виловити вугра-вовка, але настільки велика особина попалася йому вперше. Ще чоловік знає, що вугор здатний досить боляче вкусити, тому був дуже обережний під час незапланованої фотосесії. Зробивши пару вдалих кадрів, чоловік випустив вугра на волю.

"Є ще порох в порохівницях": Залужний у Великій Британії показав майстерклас зі снайпінгу (фото)

субота, 4 травень 2024, 23:30

Український генерал, ексголовнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, який проходить стажування в МЗС після призначення на посаду Надзвичайного і Повноважного Посла України в Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії, також тренується у ...

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...