Кадри не для нервових! У мережу потрапило відео оленя з головою мертвої тварини на рогах

У мережу потрапило відео оленя з головою мертвої тварини на рогах

У мережі показали відео, на якому зняли оленя, на рогах якого була мертва голова іншої тварини. Це сталося на японському острові Хоккайдо, передають Патріоти України.

Зазначається, що мисливці не раз бачили "двоголових" оленів. Так, багато користувачів мережі припустили, що на відео є фотошоп, а хтось і зовсім порівняв ролик із фільмом жахів.

Як виявилося, таке відбувається у природі під час боїв між самцями за територію або самку. Мисливці часто можуть спостерігати подібне видовище. Наприклад, у 2018 році в штаті Кентуккі чоловік застрелив оленя, у рогах якого застрягла голова іншої тварини.

За словами зоологів, найчастіше подібне можна побачити восени, коли в оленів шлюбний період. Саме тоді самці влаштовують поєдинки, тому переможцю доводиться ходити з головою супротивника кілька місяців.

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...