"Кадри не для слабкодухих": Kalush Orchestra показав емоційний кліп на Stefaniа, знятий у Бучі та Ірпені (відео)

Тріумфатори Євробачення 2022 Kalush Orchestra випустили емоційний кліп на переможну пісню Stefania. Відео з'явилося у Youtube, повідомляють Патріоти України.

Гурт зняв кліп на руїнах українських міст Буча, Гостомель, Ірпінь та інших, які знищила російська орда. Соліст Kalush Orchestra Олег Псюк розповів, що спочатку присвятив пісню мамі, але війна повністю змінила її сенс. Глибину переможної пісні музиканти відобразили в кліпі.

"Ми цей кліп знімали в Бучі, Ірпені і Гостомелі - кадри не для слабкодухих, б'є дуже глибоко і боляче!" – прокоментували прем'єру учасники гурту.

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...