Кадри жахають: Українські воїни показали, який вигляд має "Азовсталь" після бомбардувань (відео)

Українські захисники показали територію металургійного комбінату "Азовсталь" в оточеному Маріуполі. На те, на що перетворилося найбільше підприємство регіону, неможливо дивитися без сліз, передають Патріоти України.

Кадри військових опублікував Telegram-канал Баста!. На них видно щонайменше один цех заводу, розбомблений ворожими снарядами.

Всюди зруйновані корпуси, уламки, вирви від снарядів, у деяких випадках і самі ракети, які не розірвалися, влучивши в ціль. Суми збитків, завданих окупантами, ще довго не вдасться вирахувати.

Нагадаємо, "Азовсталь" – найбільше металургійне підприємство України, яке до війни було монополістом з низки видів металопрокату. На рік комбінат випускав майже 4 млн тонн чавуну і понад 4 млн тонн сталі.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...