Кадри зворушили всіх: Дочка знайшла маму через 21 рік - жінка втратила пам'ять і жила на вулиці (фото, відео)

Двадцять один рік тому невідомі напали в одеському переході на Тетяну Присяжну, побили її та забрали всі гроші. Через нанесені травми жінка втратила пам'ять і не змогла згадати, де її дім, зазначають Патріоти України.

З 2000-го року одеситка Тетяна Василівна жила на вулиці та займалася жебрацтвом. Про це повідомляє Українська Служба Інформації.

Весь цей час її ніхто не шукав, оскільки вона посварилася з сином і пішла з дому. Один з п'ятьох дітей жінки отримав важкий опік руки. Тетяна продала все, залишившись без копійки, але врятувала руку сина. Через деякий час після цього стався скандал, який змусив жінку піти з дому.

"Він поводився некоректно. І в мені цей біль накопичився, і я сказала – так я ж заради тебе залишилася в одних рваних трусах, заради тебе! І я пішла. В нікуди пішла. Від болю, від досади, пішла і все", – згадує Присяжна.

Єдине місце заробітку для Тетяни було в переході. Вона просила на хліб, жебракувала, а частину грошей віддавала ромам. Одного разу жінка втекла, знову зайняла місце в переході, але її жорстоко побили до втрати пам'яті. Можливо, вона б повернулася додому, але не змогла згадати, куди.

Останні роки Тетяна Василівна перебувала в притулку для бездомних людей похилого віку. Туди її забрали з вулиці та намагалися відновити її пам'ять. Коли жінка згадала свою стару адресу, виявилося, що там живе одна з дочок Тетяни Яна. Дівчина була шокована новиною про те, що мама жива. Вона відразу приїхала, щоб забрати її додому.

Виявилося, що після зникнення матері Яна займалася пошуками цілих 10 років: писала оголошення в поліцію і листи в програму "Жди меня", телефонувала в лікарні та морги. Але все було безрезультатно.

Тетяна Присяжна зустрілася на одеському вокзалі з дочкою через 21 рік. Тепер жінку заберуть додому, познайомлять з онуками та зятями. Також Присяжній доведеться помиритися з сином після стількох років розлуки.

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...