Кадирівці розстріляли працівників "Укрпошти" - тіла не вдалося забрати через обстріли

У Запорізькій області окупанти розстріляли працівників Укрпошти. Машина з вбитими людьми досі продовжує стояти серед поля, передають Патріоти України.

Про це повідомив очільник Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух. Він зазначив, що працівники Укрпошти повідомили – злочин вчинили кадирівці.

Тіла неможливо забрати

Старух розповів, що тіла вбитих не вдається забрати. Він сказав, що на ділянці, де сталася трагедія, продовжуються бойові дії. Там пересувається військова техніка окупантів.

"Вчора колеги з Укрпошти спробували забрати загиблих колег оскільки мали надію, що хтось вижив. Але прибувши на місце трагедії вони встигли тільки сфотографувати місце події, бо почали з'являтися танки окупантів і залишатися на цьому місці було небезпечно для власного життя", – написав Старух.

Чинити опір

Голова Запорізької ОВА запевнив, що цинічні та жорстокі вчинки не зійдуть з рук окупантам. Він закликав усіх жителів області готуватися до протидії росіянам. Отже, просимо вас вже сьогодні, беріть зброю, копайте окопи, укріплюйте свої домівки і гуртуйтеся проти агресора, – наголосив Старух.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...