Кадировці відсиджуються в Білорусі, знімаючи відео в TikTok, у мережі з'явилися докази

Численні фото та відео, які викладають кадирівці, що нібито вооюють в Україні, виявилися фейком. Свої профілі у ТікТок чеченські бойовики наповнюють роликами, знятими у Білорусі, передають Патріоти України.

Брехню кадирівців викрили користувачі Reddit. Люди, зокрема, громадяни Білорусі, ідентифікували білоруські міста, де кадирівці "героїчно воюють" з українськими війсковими.

Так, Reddit перевірили фото "кадиривців", які вони нібито зробили під час війни в Україні і встановили, що більшість з них зроблено в білоруському місті Мозир. "Кадировські "суперсолдати", що нібито перебувають "на фронтах в Україні", знімають Тікток у Білорусі", – зазначено у повідомленні.

Оселилися "воїни армії Кадирова" не в Гостомелі чи Ірпені, а у готелі "Прип'ять" у Мозирі. Також кадирівці та росіяни розквартирувалися у великих готелях Гомеля, зокрема, в "Туристі", "Замковому", "Центральному".

Такою інформацією діляться білоруси на телеграм-каналі "Флагшток. Гомель та Гомельщина". Зараз окупанти "звільняють" білорусів - від грошей. "У Мозирі знаходиться загін дорожньо-патрульної служби поліції Чеченської республіки РФ (на фото паркування готелю "Прип'ять"). Вчора зафіксовано випадок, коли чеченські поліцейські зупиняли мозирського таксиста з метою отримання штрафу", - пишуть в телеграм-каналі.

Шанс на порятунок! Аналіз крові може показати ризик виникнення раку за сім років

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:59

Згідно з дослідженнями, аналіз крові може виявити ранні ознаки раку за сім років до постановки діагнозу. . У дослідженні Oxford Population Health було визначено 618 білків у крові хворих на рак, пов’язаних з 19 різними типами захворювання, включаючи р...

"Аналіз довів": Вчені розгадали таємницю прадавнього "дерева життя"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:30

Дослідження ДНК свідчать, що ці унікальні дерева вперше з'явились на острові Мадагаскар 21 мільйон років тому. Звідти їхнє насіння перенесло океанічними течіями до Австралії, а також до материкової Африки, де вони утворили окремі види. Через незвичайну...