"Как это понимать?": Пропаг*донка Путіна влаштувала істерику через зростання цін у Росії

Російська пропагандистка Ольга Скабєєва підняла паніку в зв'язку з істотним зростанням цін у Росії за підсумками минулого року, повідомляють Патріоти України.

На своїх сторінках в соцмережах вона опублікувала статистичні дані, на яких видно подорожчання на окремі товари від 20 до 70%.

"Чи це мислима справа! Пшоно подорожчало на 73,6%. Капуста - на 72,8%. При річній офіційної інфляції 4,3%! Як це взагалі розуміти? Хто винен? Явно ж не санкції, судячи з набору продуктів. І що скаже Росстат - яка нині метода підрахунку?!" - обурюється Скабєєва.

"Ольга вперше сходила в магазин, на 60 хвилин", "А я все думав, коли ж Трамп припинить підвищувати ціни", "Що скаже Путін про прорив?" "Оля, а що там у хохлів? Це ж важливіше зубожіння країни..." - сміються над пропагандисткою користувачі мережі.

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...