"Как в фильме ужасов. Мертвечиной веет от России": Мережу шокувало свіже фото з Донбасу

Стадіон "Шахтар" у Донецьку пустує і заростає папороттю, як і інші відомі стадіони окупованого міста. Відповідне фото опублікував в Twitter користувач Віталій Барабаненко, передають Патріоти України.

"Донецьк. Стадіон "Шахтар". Краща реклама "русского мира", - написав користувач в підпису до фото. \"Всюди цвіте папороть. Чекаємо чудес", "Колись квітуча Абхазія теж як у фільмі жахів. Мертвечиною віє від Росії", - додають в коментарях.

У той же час, деякі також відзначають, що стадіон "Шахтар" і до війни був закритий. "Ну тут потрібно уточнити, що він до початку війни не використовувався протягом кількох років і готувався до зносу або капітальної реконструкції", - нагадує користувач під ніком Smart Trump.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...