"Как вы тут выживаете?": Росіян шокували умови в Криму

Росіяни обурені, що не можуть знайти на півострові ендокринолога.

В анексованому Криму поскаржилися на катастрофічну ситуацію з медициною. Про це на своїй сторінці в Twitter повідомив блогер із ніком КРЫМский бандеровец, передають Патріоти України.

Він посилається на повідомлення місцевих жителів і гостей півострова в одній зі спільнот у соцмережі. Понаїхавші в Керч запитують, як ми тут виживаємо? Йдеться про медицину, яку окупанти обіцяли в 2014 році опустити до своїх стандартів... І опустили, - написав КРЫМский бандеровец.

Так, один із користувачів мережі обурився: Обдзвонили міські поліклініки, і в жодній немає ендокринолога... Люди, як ви тут живете?


Данія може згорнути безкоштовну ініціативу для біженців з України

середа, 8 травень 2024, 8:50

Українські біженці в Данії більше не зможуть отримувати безкоштовні велосипеди. Волонтерська ініціатива, яка два роки допомагала українцям знайти собі вживаний велосипед, може припинити роботу. Причина банальна – нестача коштів. Йдеться про проєкт Giv...

Виплати родичам загиблих воїнів в Україні: Хто може отримати, які терміни та правила

середа, 8 травень 2024, 8:30

Родина загиблого військовослужбовця в Україні має право на одноразову компенсацію в розмірі 15 мільйонів гривень або грошову допомогу, що дорівнює 750-кратному прожитковому мінімуму для працездатних осіб(2 267 250 грн). Компенсація розподіляється рівни...