"Какая красивая пара!": Чоловіки-соратники Путіна здивували мережу публічним поцілунком (відео)

У мережі стали популярними фотографія і відео з міністром оборони Росії Сергієм Шойгу, головою "Роснафти" Ігорем Сечіним і власником Volga Group Геннадієм Тимченком, які прийшли разом на хокей, повідомляють Патріоти України.

У кадрі Сечін цілує Шойгу в голову, а також обіймає Тимченка за шию і чи цілує в щоку, чи шепоче щось на вухо. Користувачі припустили, що гості виявилися під прицілом популярної розваги — камери для поцілунків.

"Коли потрапив на камеру для поцілунків", "Дам я тобі дисконтну карту на бензин 3%", "Третій зайвий", "Шойгу: Що я тут роблю?", "Високі стосунки", "Так і задушив би!", "Яка красива пара!" — зазначили вони.

Деякі користувачі вирішили, що Сечіну довелося під час гри заспокоїти нерви чимось алкогольним.

"Хтось під пивом, схоже", "Жах ... Сечін у мотлох бухий. Це не гідно глави держкомпанії", — додали коментатори.

​Зима посеред травня: Росію накрили потужні снігопади (фото, відео)

субота, 4 травень 2024, 12:45

На Росію обрушився циклон з холодним повітрям, що спричинило різке зниження температури та рясні снігопади. Подекуди товщина снігового покриву досягає 15 сантиметрів. Про це повідомляють місцеві ЗМІ, а росіяни публікують світлини та відео на своїх стор...

Розширення повноважень ТЦК і нові штрафи за порушення військового обліку: В Україні нардепи готують ще один закон

субота, 4 травень 2024, 12:30

18 травня набуває чинності змінене законодавство про мобілізацію. Сателітний законопроєкт №10379, який пройшов перше читання 10 квітня, передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку. У разі ухвалення цього законопроєкту повноваже...