"Какая разніца?": У Чернівцях розгорівся скандал через російську мову

В одному з кафе Чернівців розгорівся мовний скандал - відвідувач влаштував емоційну суперечку з персоналом закладу через відмову з обслуговуванні російськомовних клієнтів. Відео інциденту з'явилося у мережі. Місцеві пабліки пишуть, що працівниця закладу відмовилася обслуговувати клієнта, що спілкувався російською мовою, передають Патріоти України.

Втім, у нього був "залізний аргумент", мовляв "яка різниця, хто якою мовою говорити". "Яка різниця, хто на якій (мові - ред.) говорити. Головне, щоб не було протистояння в душі та серці… Якщо я народився в 1979-му році, що мені зробити?", – заявив чоловік.

Під час суперечки відвідувач також заявив, що Одеса та Харків нібито "російські регіони". На здивування працівника кафе чоловік відповів російською мовою: "А які? Там всі російською мовою говорять".

Гребуть усіх? У Львові представники військкомату затримали медиків онкоцентру - у ТЦК пояснили ситуацію

середа, 1 травень 2024, 14:25

У вівторок, 30 квітня, у мережі розповсюдили інформацію про те, що працівники ТЦК затримали медичних фізиків Онкологічного центру Першого ТМО Львова по дорозі на роботу. Після уточнення даних фахівців відпустили, передають Патріоти України. Так, в Tele...

Моторошна знахідка: Місцева жителька на Рівненщині виявила труп мотоцикліста (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:59

У Сарненському районі сталася смертельна ДТП. Місцева жителька виявила у рівчаку поблизу проїзної частини тіло чоловіка й мотоцикл біля нього. Про це повідомили у пресслужбі поліції Рівненщини, передають Патріоти України. За інформацією правоохоронців,...