"Какое же оно тупое быдло": Путін образив росіян своїм солдафонським гумором (відео)

Судячи зі шквалу критики, дурний жарт президента РФ не сподобався навіть його "підданим".

Президент Росії Володимир Путін знову відзначився безглуздим жартом. Цього разу він вульгарно пожартував про проект "Ніч кар'єри", який, дозволяє учасникам ділитися практичними знаннями в різних галузях. Відповідне відео опублікував журналіст-фанат Путіна Дмитро Смирнов у Twitter, передають Патріоти України.

"Ночами інші завдання повинні стояти, в сфері демографії", – сказав глава держави-агресора. Такий жарт, на відміну від Смирнова, користувачі мережі не оцінили і жорстко розкритикували Путіна.

"Яке ж воно тупе бидло", "Жарти явно не сильна сторона діда", "Це як? У ніч кар'єри раком стояти?" "У його віці тільки жартувати і залишається", – пишуть вони.

Путин про «Ночь карьеры»: По ночам другие задачи должны стоять, в сфере демографии pic.twitter.com/Psl2XEUmzk

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...