"Какую страну пр*срали!": Дві пляшки в одні руки - заборонені фото радянських магазинів

Світлини опублікував Максим Мирович у блозі. На них можна побачити наслідки дефіциту в пізньому СРСР, зазначають Патріоти України.

У крамницях можна було побачити банки з яблучно-вишневим чи яблучно-малиновим соком. Його сильно розбавляли підсолодженою водою з лимонною кислотою.

М'ясо в1980-х було дефіцитом. За ним стояли черги. Хороше м'ясо продавали лише знайомим. Найбільшим дефіцитом була курка.

"Ковбасних виробів у відділі лише два види - сосиски й найкраща в світі ковбаса за 2 рублі й 20 копійок. Перед прилавком із вагами стоїть велика черга покупців, яким цю ковбасу відрізають шматочками - не здивуюся, якщо й в обмеженій кількості, не більш як 0,5 кг в одні руки", - пише Мирович.

Для придбання алкоголю потрібно було отримати талони. Коньяк продавали дві пляшки в одні руки.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...