"Какие они герои?!": У Києві підліток зганьбився заявою про Небесну сотню (відео)

У соцмережах прихильники "русского міра" активно діляться відеозаписом коментаря школяра, який брав участь в акції "Безсмертний полк" 9 травня в Києві, повідомляють Патріоти України.

16-річний юнак на ім'я Іван пояснив, що прийшов вшанувати пам'ять "всіх загиблих, які за нас воювали". Також він заявив, що Небесна сотня не є героями. Ролик на своїй сторінці в Facebook опублікував російський письменник і колишній терорист "ДНР" Захар Прилепин.

"А які вони (Небесна сотня. – Ред.) герої? За ідеї капіталізму вони загинули. А діди – за наші, за народні", – заявив хлопчик.

Івана у відеоролику представили як "хлопчика, який шокував пропагандистів". У коментарях до посту терориста-письменника його фоловери почали хвалити виховання підлітка.


Як писав OBOZREVATEL, під час святкув

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...