Калюжа крові й відірвані пальці: У Дніпрі мотоцикл влетів у легковик (фото 16+)

Після травми мотоцикліст лежав на животі, зі зламаними ногами, відірваними пальцями, з-під шолома витекла калюжа крові.

У Дніпрі на Набережній Перемоги трапилася ДТП за участю легкового автомобіля і мотоцикла. Зіткнення відбулося 31-го липня приблизно о 20:00 в районі в'їзду до Bartolomeo. Про це повідомив медик із лікарні ім. Мечникова Олег Сергєєв на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Потерпілий хлопець приблизно 20 років, який їхав на мотоциклі, після травми лежав на животі, зі зламаними ногами, відірваними пальцями, з-під шолома – калюжа крові. Мене вразило, що біля нього стоять зо 20 осіб – кудись телефонують, фотографують, а першу допомогу ніхто не надає. Я зупинився й, коли підбіг і намагався допомогти, почув: "Не чіпайте його. Він же мертвий", – повідомив Сергєєв.

Водій не подавав ніяких ознак життя, однак лікар продовжував спроби стабілізувати стан потерпілого. "Під час першого огляду хлопець не дихав, обличчя було синього кольору. Ми з хлопцями перевернули його, зняли шолом, звільнили дихальні шляхи (висунули вперед нижню щелепу, щоб язик не блокував дихання, видалили згустки крові й слиз). Так, були готові до початку штучного дихання, але дивом він сам почав дихати, обличчя порожевіло", – написав лікар.

Незабаром на місце події прибули співробітники швидкої медичної допомоги. Вони негайно доставили потерпілого в лікарню імені Мечникова.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...