Камалія різко відповіла хейтерам, які розкритикували її за відпочинок з родиною у Лондоні (фото)

Українська співачка Камалія різко відповіла хейтерам, які розкритикували її за відпочинок із сім'єю під час війни, передають Патріоти України.

У своєму Instagram артистка зазначила, що залишила доньок з чоловіком у Лондоні, а сама ж весь час перебуває в Україні. Камалія розповіла, що для країни багато чого робить, утім у неї є ще материнські обов'язки, які вона має виконувати.

"Окрім обов'язків перед країною у мене є зобов'язання перед моїми донечками, моїми принцесами. Я залишила їх із татом у Лондоні, а сама живу в Україні разом із моїм народом, ризикуючи собою так само, як і кожен українець, займаючись благодійністю, виїжджаючи за межі країни лише для того, щоб поширювати образ України, збирати пожертвування, просити про додаткову допомогу, і мої останні візити до Пакистану не були винятком", - написала співачка.

Камалія наголосила, коли у неї з'явилася можливість побути із сім'єю, то вона скористалася нею. Артистку обурює, що для когось це стало приводом для критики.

"Тепер, якщо мої діти просять мене побути з ними хоча б під час шкільних канікул і трохи розважитись, чому це стає такою великою проблемою для деяких моїх співвітчизників?! Правда, не розумію…", - обурилася знаменитість.

Сума неприємно здивує! Яку пенсію можна отримати із зарплатою вдвічі вищою за середню

субота, 18 травень 2024, 6:47

В Україні із зарплатою вдвічі вищою за середню (це понад 33 тис. грн за даними Пенсійного фонду) можна отримати пенсію у розмірі 9 491,5 грн. Така пенсія можлива за умови наявності 35 років стажу. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Так, згідно з оста...

"Дозволили мені": Співзасновник Apple поділився стратегією виховання, яку використовували його батьки

субота, 18 травень 2024, 6:30

73-річний співзасновник Apple Стів Возняк поділився, що у вихованні його батьки повністю дозволяли йому слідувати власним захопленням. Завдяки цьому він зміг вирости щасливим і успішним. Таку ж стратегію він використовує і в вихованні своїх дітей. Відо...