Камені з неба, або Будні скреп: Житель окупованого Севастополя підпалив банкомат, щоб не померти від холоду

В окупованому Севастополі затримали 29-річного чоловіка, який підпалив банкомат, щоб зігрітися. Про це повідомили в прес-службі УМВС Росії по Севастополю, передають Патріоти України.

Інцидент стався в Ленінському районі міста. У поліцію зателефонував директор операційного офісу банку і повідомив про пошкодження банкомату.

Поліцейські встановили особу підозрюваного та затримали його. Той розповів, що був п'яний і підпалив банкомат на вулиці, щоб зігрітися. На молодика завели кримінальну справу за умисне пошкодження майна за частиною 2 статті 167 КК РФ. Йому загрожує до п'яти років позбавлення волі.


Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...