Камені з неба: У Криму окупанти захопили пляж для армії Путіна

В окупованому Криму три гектара пляжної зони Севастополя віддадуть під нову військову базу Росії. Як зазначає в Twitter "Кримський бандерівець", раніше дана територія призначалася під будівництво пансіонату, повідомляють Патріоти України.

Тепер же розташоване поблизу військове містечко № 456 займе ще і частина пляжу. Російське Міноборони вже подало заявку, остаточне рішення буде прийнято 20 травня.

"Узбережжя Севастополя поруч з Козачої бухтою окупанти віддадуть військовим під "забезпечення оборони і безпеки". Поточне призначення ділянки, площа якого 31 тис кв м, – "розміщення будинків відпочинку, пансіонатів, кемпінгу". Які будинки відпочинку на військовій базі?" – відмічено у повідомленні.

Ділянка, про яку йде мова, розташований за адресою: вулиця Епронівська, 4 в Гагарінському районі, практично у кромки води.

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...