Камінська, Гросу, Білик: Як виглядають українські зірки, які зробили пластику (фото до і після)

Важко знайти людину, яку в собі б все влаштовувало. Не є винятком і наші знаменитості, які просто зобов'язані бути ідеальними через свій зірковий статус, передають Патріоти України.

Уколи ботоксу, зменшення носа, збільшення губ, підтяжка обличчя, повік і всього іншого – ці та інші маніпуляції зі своєю зовнішністю селебріті, як правило, приховують.

  • Слава Камінська

Співачка і солістка групи "НеАнгели" не соромиться зізнаватися в тому, що не раз вдавалася до допомоги пластичних хірургів. Більш того, Камінська сама часто публікує фото "до" на своїй сторінці в Instagram, щоб її шанувальники побачили різницю і зрозуміли, чому вона не боїться операцій для покращення зовнішності. У Слави збільшені губи, видалені грудки Біша, зроблена ринопластика, а також видно результат від уколів філерами в підборіддя і щелепу.

  • Аліна Гросу

Українська співачка, яка нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком, також не боїться змін в собі. Ще кілька років тому Аліна виглядала зовсім інакше. До своїх 25 років Гросу видалила жирові ділянки на щоках, вколола підборіддя, підтягла очі, збільшила губи – і це ще не весь список "поліпшень" співачки.

  • Ірина Білик

Хрещена Аліни Гросу Білик за час своєї кар'єри теж помітно змінилася. Так, артистка виправила форму губ, носа, підборіддя, прибрала навислі повіка, видалила грудки Біша, а також зробила блефаропластику (операцію зі зміни форми розрізу очей).

  • Таїсія Повалій

56-річна Таїсія Повалій зараз взагалі не схожа сама на себе. Вона однією з перших закачала собі в носогубні складки гель, щоб прибрати зморшки навколо рота. Також зірка зробила ринопластику, зменшивши кінчик носа. Крім того, співачка зробила кілька операцій по омолодженню. Як і багато українських представниць шоу-бізнесу, Повалій намагається приховувати, що часто звертається в клініку пластичної хірургії.

  • Софія Ротару

Софії Ротару 73 роки, і вона абсолютно не виглядає на свій вік. Чіткий овал, ідеальна шия і мінімальна кількість мімічних зморшкок – ось що можна побачити на останніх фото співачки. Одного разу Ротару розповіла в інтерв'ю, що щодо пластичних операцій має почуття міри, тому лягає під ніж хірурга (в елітній клініці Санкт-Петербурга) тільки раз в п'ять-шість років. Так, поміж її операцій – кругова підтяжка обличчя, підтримувальні омолоджувальні процедури, підтяжка повік і уколи філерами.

Джерело: Обозреватель

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...

Катерина Кухар відреагувала на критику військового Олександра Терена і зізналася, чи танцює під Чайковського

субота, 20 квітень 2024, 15:52

Прима-балерина і керівниця хореографічного коледжу Катерина Кухар прокоментувала висловлювання військового Олександра Терена про те, що вона і танцюрист Олександр Стоянов «заробляють на балетних постановках російських композиторів», передають Патріоти ...