Канада теж виявилась причетною: У скандалі з "Росіянами на війні" у Венеції стався неочікуваний поворот

Канадський уряд виявився причетним до фінансування зйомок фільму "Russians at war", який розповсюджує тези російської пропаганди. Фільм був показаний на Венеційському кінофестивалі. Про причетність уряду Канади йдеться в фінальних титрах кінопродукту режисерки Анастасії Трофімової, передають Патріоти України.

"За участі Медіа Фонду Канади", - йдеться на одному з фінальних кадрів. Цей фонд фінансується грошима канадських платників податків.

У зв'язку з цим користувачі соцмереж закликали українську владу звернутися до Канади з офіційним запитом, чому країна фактично вдалася до співучасті в розповсюдженні наративів країни-агресорки. Також українці вчергове висловили розчарування у західних партнерах через толерування ними росіян.


"Візьми за приклад Аліну Байкову!": Журналістка присоромила українську супермодель Сніжану Онопко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:29

Українська фотомодель Сніжана Онопко, яка увійшла в топ-5 найуспішніших моделей світу, продовжує популяризувати російську музику у соцмережах. Журналістка Аліна Доротюк присоромила знамениту українку і нагадала про її колегу Аліну Байкову, яка також жи...

Насолоджується борщем і горами: Як Еліна Світоліна відпочиває у Буковелі (фото)

п’ятниця, 6 вересень 2024, 21:00

Тенісистка Еліна Світоліна вирішила провести відпустку в Україні після виступу на Відкритому чемпіонаті США-2024, повідомляють Патріоти України. Світоліна поділилась яскравими фото з відпочинку на курорті Буковель в Івано-Франківській області. Спортсме...