Канадська столиця потерпає від "нашестя" п'яних єнотів

Місцеві жителі розповідають, що останнім часом часто бачать тварин в неадекватному стані.

У приміському районі Стітсвіль на півдні Оттави в Канаді з'явилися п'яні єноти. Місцеві жителі розповідають, що останнім часом часто бачать тварин в неадекватному стані. Зокрема, очевидці розповідають, що єноти демонструють дуже дивну поведінку, яка схожа на алкогольне сп'яніння, передають Патріоти України з посиланням на CBS News.

«Він ледве міг рухатися. Волік ноги, хитався і насилу вставав. З ним явно було щось не так», - розповіла одна з місцевих мешканок, яка виявила п'яну тварину на задньому дворі свого будинку. Жінка одразу звернулася в службу захисту тварин, після чого єнота забрали у ветеринарну клініку для обстеження. Пізніше місцеві жителі бачили ще кілька єнотів в схожому стані. Співробітники одного з місцевих університетів пояснили дивну поведінку тварин.

За їх словами, зараз єноти активно харчуються забродившими фруктами, які падають з дерев. При цьому тварини не розуміють, що з ними відбувається. Вчені настійно радять місцевим жителям не намагатися протверезити єнотів. У їх поведінці немає нічого дивного, і фахівці радять канадцям, що знайшли п'яних єнотів, просто дочекатися, коли тварини виспляться.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...