Канадські коти захопили супутникову тарілку Starlink і заважають роздачі інтернету: Маск уже відреагував (курйозне фото)

У мережу виклали курйозне фото - морозною зимою кішки знайшли місце, де їм буде тепло, повністю позбавивши людей доступу до Інтернету, зазначають Патріоти України.

«Starlink чудово працює, поки кішки не з'ясують, що у холодні дні тарілка випромінює трохи тепла. Ось що мене найбільше вражає. У них є опалювальний котячий будиночок з водою та їжею, але -25 ° C, і вони вирішують сісти на тарілку Starlink. Коли сонце сідає, вони повертаються у свій будинок. Вони мають вільний доступ до опалюваних будинків, і вони приходять і йдуть, коли їм заманеться. Вони там на власний вибір» , — розповів у соціальних мережах житель Канади Аарон Тейлор.

На «окупацію» котами супутникової тарілки від компанії SpaceX Ілона Маска відреагував і сам бізнесмен.

Інтернет-користувачі активно коментували цей пост. І підтримували котиків.

А також пропонували варіанти вирішення проблеми.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...