"Капець, прямо справжня!": Нікітюк вразила перевтіленням у Лесю Українку (фото)

Українська телеведуча Леся Нікітюк вразила своїм перевтіленням у легендарну письменницю та поетесу Лесю Українку. У День української писемності та мови вона опублікувала в Instagram знімки, на яких позує у блузі з ажурним коміром та чорною довгою спідницею, а також із зачіскою, як у Лесі Українки, повідомляють Патріоти України.

Нікітюк повідомила, що фото зроблені під час зйомок серіалу, вихід якого було відкладено через початок повномасштабної війни Росії проти України. У серіалі телеведуча мала виконати роль Лесі Українки.

У публікації Нікітюк залишила цитату із знаменитого вірша Українки Contra spem spero.

«Так! Я буду крізь сльози сміятись,

Серед лиха співати пісні,

Без надії таки сподіватись,

Буду жити! Геть думи сумні!

З Днем української писемності та мови! P. S. Серіал, де я в образі Лесі Українки, так і не вийшов… але досвід і фото залишились", — написала зірка.

У коментарях фоловери, а також зіркові колеги Нікітюк, включаючи Дашу Астаф'єву та Володимира Ярославського, вразились її схожістю з Лесею Українкою.

«Прям справжня!», «Капець, ідеальна Леся Українка», «Дуже схожа», «Як же ти схожа на неї!», «Дуже схожа, браво!» — пишуть у Мережі.


У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...

Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...