Капітан прийняв рішення повернутися: У Польщі пасажир погрожував підірвати літак Краків-Париж

Пілот літака, який здійснював пасажирський авіапереліт за маршрутом Краків-Париж, розвернув повітряне судно до краківського летовища «Баліце» через агресивного пасажира. Про це повідомляє Rmf24.pl, передають Патріоти України.

За даними видання, черговий на прикордонному пункті «Краків-Баліце» був проінформований черговим в аеропорту, що капітан рейсового літака, який летів до Парижа, просить про втручання через інцидент на борту повітряного судна.

«З’ясувалося, що 34-річний поляк одразу після зльоту літака напав на іншого пасажира, бив кулаками у вікно та сидіння та погрожував підірвати літак. Через дуже небезпечну ситуацію капітан вирішив повернути літак в аеропорт», – зазначила речниця Карпатського прикордонного загону Юстина Дрождж.

При цьому вказано, що пасажир самовільно залишив літак, але під час супроводження він знову став дуже агресивним, тому йому наділи кайданки. Чоловіку висунуто звинувачення у невиконанні наказів командира повітряного судна щодо безпеки польотів. Йому загрожує до року позбавлення волі.

Попит не падає: Названо найпопулярніші в Україні китайські авто

середа, 16 жовтень 2024, 23:25

Упродовж минулого місяця українці придбали майже 1,2 тис. легкових авто, ввезених з Китаю. Це на 8% менше, у порівнянні з вереснем 2023 року, повідомляє Укравтопром, передають Патріоти України. "З цієї кількості: нових - 911 одиниць (+3%); вживаних - 2...

Врятувала зайва вага: Росіянина знайшли після 67 днів у відкритому морі (фото, відео)

середа, 16 жовтень 2024, 22:02

У Охотському морі після тривалих пошуків було знайдено човен з трьома зниклими туристами, яких активно розшукували після їхнього зникнення на початку серпня. Одному з них вдалося вижити після 67 днів дрейфування у відкритому морі, повідомляють Патріоти...