Капсула часу: В Україні знайшли 30-річну "Волгу" із цікавими сюрпризами всередині (відео)

ГАЗ-2410 був виявлений в гаражі, куди був пригнаний на початку 2000-х років високопоставленим міліціонером.

У Полтавській області виявили покинутий автомобіль «Волга» ГАЗ-24-10 1989 року, пробіг якої становив 844 км. Нагадаємо, в Києві з'явився унікальний триколісний автомобіль Polaris Slingshot SL. Про цікаву знахідку повідомляють Патріоти України із посиланням на блогера Roma Urraco.

За словами останнього, ГАЗ-2410 був виявлений в гаражі, куди був пригнаний на початку 2000-х років високопоставленим міліціонером. Він придбав авто, що називається, «на чорний день», при цьому користувався іншим автомобілем - ВАЗ-2106.

Седан зберігся в чудовому стані, в комплекті з нього виявили «рідні» оптику, амортизатори, ресори, карбюратор, помпу. Однак найцікавіше чекало дослідників всередині автомобіля - в його салоні виявилися банки радянського згущеного молока і чотири ящики горілки виробництва 80-х.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....