Кара не забарилася: Користувачі обвалили рейтинг готелю в Німеччині, де побили українського військового

Охоронець готелю у місті Франкфурт-на-Майні родом з Чечні побив українського військового, що приїхав в Німеччину на лікування. Згодом стало відомо, що користувачі інтернету обвалили рейтинг цього готелю, інформують Патріоти України.

У неділю, 12 березня, інцидент з побиттям воїна ЗСУ в готелі Roomers набув особливого розголосу, однак, як відомо, трапився він за декілька днів перед цим. Напав на захисника, що приїхав в Німеччину на реабілітацію, охоронець кавказької національності через "невідповідний дрескод" солдата.

Рейтинг готелю обвалився

Власне, зауважимо, що український захисник "посмів з'явитися" в ресторані готелю у військовій формі, через що виник конфлікт з персоналом. Внаслідок сутички охоронець, який, як згодом виявилося, з російської Чечні, зламав щелепу захисникові та завдав йому ударів, що призвели до струсу мозку.

Як не дивно, користувачів мережі не забарились з реакцією – вони почали залишати гнівні відгуки на сторінці готелю, зокрема, в Google, через що рейтинг закладу різко впав.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...