"Кара прийде": Встановлено поіменний список солдатів РФ, які влаштували геноцид у Бучі

Є поіменний список російських солдатів, які влаштували геноцид в Бучі. Це 64-та окрема мотострілецька бригада, 35-ї загальновійськової армії Міноборони Росії, Хабаровський край. Східний військовий округ. Відомі їхні адреси, склад сімей, імена дружин, і школи, в які ходять їхні діти, повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти України.

"Хто відповість за геноцид у Бучі? Російські солдати думають, що війна все спише і вони будуть щасливо жити після цих військових злочинів із краденими пральними машинами. Але буде трошки не так. Номери військових частин Міноборони Росії, які зайшли до Бучі відомі Україні і через кілька днів будуть в Міжнародному кримінальном суді", - заявив він.

За словами Цимбалюка, Україна має поіменний список командирів усіх підрозділів (з адресами на території Росії), які перебували в околицях Києва і безпосередньо пов'язані зі злочинами проти цивільного населення. Більш того, за словами журналіста, розплата російських військових чекає не тільки з боку слідчих і судових органів.

"Що це означає? Вже є поіменний список командирів цих підрозділів, їхні адреси в Росії, склад сімей. Відомі імена їхніх дружин і номери шкіл, до яких ходять їхні діти. Далі будуть встановлені особисті дані всього офіцерського складу - командирів батальйонів, рот і взводів. З усіма витікаючими для них наслідками. Далі дійде до складання поіменного списку солдат, причетних до геноциду. Ці злочини не мають терміну давності і виконавці будуть покарані. Кара прийде не тільки від судових органів", - підкреслив Цимбалюк.

Схема на майже 300 млн: Міністру Сольському повідомили про підозру через оборудки із землею

вівторок, 23 квітень 2024, 9:50

НАБУ та САП повідомили про підозру міністру аграрної політики та продовольства Миколі Сольському через заволодіння землею на 291 млн грн і спробу заволодіння землею ще на 190 млн грн, передають Патріоти України. Дослівно: "Ексголову аграрного комітету...

Розстріл поліцейського патруля: Стало відомо, скільки зброї було в авто військових, що вчинили вбивство

вівторок, 23 квітень 2024, 9:32

Він зазначив, що усю зброю зловмисники викинули у водойму. . Рихлюк уточнив, набої мали калібр 5,45, а на місці події ще працюють слідчі. . Зі слів підозрюваних, вони везли боєприпаси у свій будинок на території області. . Також Рихлюк додав, що ...