Карантин дав про себе знати: У Києві 95% підприємців не повернулося на роботу (фото)

У Києві після карантину відкрилися Печерський і Володимирський ринки, але до роботи повернулося не більше 5% підприємців, передають Патріоти України.

Згідно санітарним нормам, адміністрації ринків забезпечили температурний скринінг, засоби дезінфекції та одноразові рукавички на вході, працює посилена охорона.

У свою чергу, підприємці облаштували прозорі захисні екрани. Вони скаржаться, що з такою торгівлею більше збитків ніж прибутку, оскільки орендна плата не змінилася, а виручки мало. Ціни продавці поки не міняли, але прогнозують поступове їх зниження, оскільки з'явилися херсонські овочі, фрукти, ягоди. А з відкриттям більшої кількості торгових точок конкуренція зросте і ціни в результаті впадуть.


Джерело: Обозреватель

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...