Карантин карантином, але пахлава та кукурудза за розкладом: Мережу обурив пляжний торговець з Одеси (відео)

Чоловік не тільки торгував всупереч забороні, але й не мав на собі маски та рукавичок.

Поки по всій Україні проводять карантинні заходи, в Одесі продовжують продавати "пляжну" їжу на набережній. Про це повідомляють в Telegram-каналі "Одеса INFO", передають Патріоти України.

"Карантин карантином, але гаряча кукурудза, пахлава медова за розкладом. 10 ст. Великого Фонтану", - написали в мережі і опублікували в доказ відео.

На кадрах видно, що чоловік продає готові продукти харчування. Він працює всупереч забороні, торгує без маски і рукавичок. Хоча на відео непомітно ажіотаж покупців, але можна припустити, що деякі гуляючі все ж таки щось беруть у торговця.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...