Карантин в Україні можуть послабити: Глава уряду назвав терміни та умови

Оголошені 3 квітня обмеження - посилення правил - повинні перешкодити хворобі поширюватися далі.

Денис Шмигаль. Фото: Главком.

Карантин в Україні через коронавірус можуть послабити. В уряді прогнозують оптимістичний сценарій, згідно з яким до кінця місяця хворі COVID-19 мають одужати, а динаміка зараження знизиться, передають Патріоти України.

Прем'єр Денис Шмигаль наголошує, що тільки в цьому випадку обмежувальні заходи можна буде пом'якшити. Як розповів глава Кабміну у своєму Telegram-каналі, ослаблення карантину через пандемію коронавіруса можливо через три тижні.

Також чиновник зазначив, що оголошені 3 квітня обмеження - посилення правил - повинні перешкодити хворобі поширюватися далі. "За нашим планом, якщо буде зафіксована динаміка зниження захворюваності, то наприкінці квітня ми зможемо почати поступове ослаблення карантинних заходів", - зазначив Шмигаль.

Також прем'єр розповів, як пом'якшення обмежувальних заходів може відбуватися і в які етапи.

  • Люди працездатного віку зможуть піти на роботу
  • Паралельно буде частково відновлюватися рух громадського транспорту.
  • Дані заходи дозволять уряду вже напочатку травня почати рестарт економіки.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...