Карантин знов посилюватимуть? В Україні новий антирекорд COVID-19: За добу виявлено майже 700 нових випадків

Одужало за добу майже вдвічі менше, ніж тих, хто заразився...

Станом на ранок 11 червня в Україні зафіксували 689 нових випадків COVID-19. Це новий антирекорд по коронавірусу в країні. Такі невтішні дані наводить Центр громадського здоров'я, зазначають Патріоти України. Разом з тим, за минулу добу одужали від коронавірусу 372 людини.

Загалом з початку пандемії заразились 29 070 людей. За минулу добу зафіксували 21 летальний випадок. Найбільш зараженими регіонами лишаються Чернівецька область, де 3793 випадків COVID-19 та Київ, де 3671 інфікований.

Також на своєму Telegram-каналі мер Києва Віталій Кличко написав, що за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус ще у 91 людини. Померли 4 хворих.


В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...