Карантинні історії: У Києві хуліган-невдаха загубив на місці злочину документ, за котрим його і знайшли

Чоловік дуже розстроївся, коли його вигнали з трамваю за відсутність карантинного дозволу на пересування. Однак сподівався що залишиться "невідомим героєм"

У неділю, 5 квітня, в Києві чоловіка не пустили в трамвай через відсутність спеціальної перепустки, відповідно до правил карантину, у відповідь він розбив вікно в транспорті.

Про це повідомляється в Telegram-каналі "Київ Оперативний".

Після того, як ображений чоловік розбив вікно, він втік. Однак на місці події було знайдено довідку про виконання робіт, видана "Новою поштою", в якій в тому рахунку вказується ім'я власника. Передбачається, що довідка належить саме хулігану.

Інцидент, як повідомляється, стався на зупинці на вулиці Сім'ї Сосніних.

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...