Карма - вона така: На Ростовську область обрушилася потужна хуртовина (відео)

Надзвичайну ситуацію оголошено у Росії, кількох містах Ростовської області, через сильний снігопад. Про це повідомляють місцеві пабліки, а також "Труха-Україна", передають Патріоти України.

Так, на трасі М4 "Дон" вже більше чотирьох годин стоять близько 600 вантажівок та тисячі легковиків. За словами водіїв, пробка розтяглася приблизно на 50 км. Плюсом на найближчих заправках вже закінчується їжа та вода.

Влада намагається екстрено очищати дороги та врятувати автомобілістів. Як нагадує український телеграм-канал, саме через цю сферу пролягають лінії постачання угруповання російських військ на Донбасі.

"Водії, що застрягли у багатокілометровій пробці, повідомляють, що у них закінчується паливо, а на найближчих АЗС – їжа та вода. Наразі там розгорнули пункти обігріву. Тим же, хто не зможе до них самостійно дістатися, намагатимуться доставити паливо та продукти", – йдеться у джерелі.

Через негоду влада ввела режим НС у місті Шахти та чотирьох районах області.

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...