Карма? Авто головного санлікаря України потрапило в ДТП в "аномальному" Миколаєві (фото, відео)

У четвер, 9 квітня, під час візиту головного санітарного лікаря України Віктора Ляшка в Миколаївську область, де досі немає жодного коронавірусного хворого, його автомобіль потрапив у ДТП, передають Патріоти України.

Фото і відео з місця події опублікували місцеві ЗМІ. Автомобіль Volkswagen Passat, який був виділений Віктору Ляшко в Миколаєві місцевою облдержадміністрацією, потрапив в аварію. ДТП сталося, коли київського гостя не було в салоні машини. Водій, здаючи назад, злегка врізався в припаркований мікроавтобус Renault Trafic, яким перевозили журналістів.

Обидва автомобілі отримали механічні пошкодження. В результаті ДТП ніхто не постраждав. Віктор Ляшко відправився в Миколаїв, щоб перевірити дивний "феномен" - в цій області досі немає підтверджених випадків захворювання на COVID-19.

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...

Це варто знати! Що не можна робити в Страсний тиждень

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:44

У дні Страсного тижня дотримуються особливо суворого посту, не можна ходити на цвинтарі, поминати померлих. Православні готуються до світлого свята Великодня. Вони наводять лад у своєму будинку, готують частування для святкового столу, передають Патрі...