Карма? Блогерка вдавала мертву, щоб побачити реакцію людей. Через рік померла насправді

Відома єгипетська YouТube-блогерка померла рівно через рік після зйомок сцени з її сфабрикованої смерті. Відео "смерті" транслювали на її каналі, передають Патріоти України.

Умма Зіяд вела канал "Щоденник Умми Зіяд". 9 квітня 2020 року опублікувала відео, на якому вдає мертву на очах у чоловіка й дітей, щоб побачити їхню реакцію. Того ж дня через рік померла насправді - 9 квітня 2021-го. Про це пише Gulf News.

Брат Умми Зіяд, YouТube-блогер Хамді сказав, що сестра померла через брак кисню в лікарні. За кілька днів до смерті вона знала відео, де розповідала, що їй бракує повітря, хоча вона не хворіє на COVID-19. Задуху спричинила інша хвороба.


Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...