Карма? Мер міста в Росії впала в калюжу в прямому ефірі (відео)

Мер Омська (Росія) Оксана Фадина під час обходу адміністративного округу міста після сильної зливи впала в калюжу, повідомляють Патріоти України.

Вона оглядала ремонт і проходила через бруд. В один момент вона втратила рівновагу, перестрибуючи через калюжу. Момент падіння зняли на відео.

"Дощу ми не боїмося, довелося і впасти. Але насправді ця тема показова. По-перше, дорогі омичи, мер у вас не білоручка, бруду не боїться. По-друге, є чому вчитися: задала питання по прибудинкових територіях – калюжі, бруд, ведеться будівництво", - прокоментувала Федина, передає її прес-служба.

"Вибоїни, внутрішньоквартальні проїзди заповнені водою. Муніципалітету потрібно подумати, тому що ці калюжі йдуть під фундамент", – додала вона.

Також в міськадміністрації додали, що мер з іронією поставилася до інциденту, вона не постраждала під час падіння.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...