Карма наздогнала: Командирами пошкоджених у Бердянську кораблів виявилися зрадники України

Командирами пошкоджених у Бердянську кораблів виявилися зрадники України. Вони перейшли на бік агресора ще в 2014-му, коли Росія окупувала український Крим та Севастополь. У ВМС ЗС України назвали точний удар українських військових по ворожих кораблях, якими командували зрадники, "кармою у дії". Там також показали фото одного з офіцерів, що зрадили присязі, передають Патріоти України.

"Карма у дії: командири двох пошкоджених десантних кораблів у Бердянську - з числа зрадників України Командир ВДК "Саратов" капітан 2 рангу Володимир Храмченков, колишній командир СДК "Кіровоград" українських ВМС, у 2014 році зрадив присязі та перейшов на бік окупантів. Його "товариш" капітан 2 рангу Павлов Юрій Вікторович, командир ВДК "Новочеркаськ", на момент зради був старшим помічником командира ВДК "Костянтин Ольшанський". Сьогодні ж всі ми бачили, як кораблі накивали п’ятами з порту Бердянська", - написали в командуванні українських військово-морських сил.

Там також розповіли про втрати окупантів внаслідок відмінної роботи українських воїнів. На великому десантному кораблі "Саратов" спалахнула пожежа та здетонував боєкомплект. На "Новочерскаську" загинули щонайменше 3 окупанти та ще троє отримали поранення.

"Ось, що буває коли береш на службу зрадників. Вони слабкі, в 2014 році не встояли та взяли 30 срібняків, і сьогодні завдяки їхньому "професіоналізму" у рашистів ще два БДК втратили боєздатність. Звертаємось до цих двох зрадників: у вас залишився єдиний шанс хоч трохи відбілити свою совість, краще затопіть свої кораблі самі, ми вам за це навіть нагороду якусь дамо. В іншому випадку, наблизитесь до українських берегів ще раз, будете годувати наших азовських бичків разом з екіпажем "Орська", - пообіцяли колишнім військовослужбовцям ВМС ЗСУ українські воїни.

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...

Який цукрозамінник "найкращий друг" для мозку: Вчені розкрили результати дослідження

субота, 4 травень 2024, 10:26

Видання Medical express пише, що дослідники з Шанхайського університету науки і технологій, Китайської академії наук (CAS) та інших інститутів Китаю нещодавно провели дослідження, щоб з'ясувати, що відбувається в мозку мишей, коли їх годують різними ти...