Карма наздогнала? У тюрмі від коронавірусу помер чоловік, який вбив ветерана АТО у Києві, що заступився за сина

У тюрмі від коронавірусу помер Анатолій Чивіков, якого засудили за вбивство ветерана АТО Сергія Олійника у 2017 році. Чоловіку дали 13 років. Наразі цю інформацію не підтвердили офіційно. Про смерть Чивікова пише активістка Аліна Боднар, передають Патріоти України.

Що пише активістка

Вона зазначає, що смерть наступила 12 квітня. "Я відслідковувала цю справу від дня вбивства. Анатолія Чивікова було засуджено на 13 років. І цього було мало. У червні 2017 він убив військового на очах у дружини. Холоднокровно", – пише Боднар.

Вбивство ветерана АТО біля "Золотих Воріт": деталі

  • 22 червня 2017 року син ветерана АТО Ярослав Олійник разом з мамою близько 18:40 приїхали до "Золотих Воріт", де на них вже чекав голова сімейства Сергій Олійник.
  • Ярослав розклав апаратуру та почав грати. О 19:30 до нього підійшов п’яний та агресивний чоловік, який, матюкаючись, почав погрожувати, що переверне музичний інструмент, і зі словами "Щеня, я тебе розмажу!" замахнувся на хлопця.
  • Сергій Олійник вступився за сина й відвів нападника у сторону. За деякий час ветерана АТО знайшли на лавочці у сквері у крові. Зловмисник зник з місця злочину.
  • Згодом з’ясувалося, що Олійника поранили ножем прямо в серце. Медики, що прибули на місце інциденту, на жаль врятувати життя чоловіка не змогли.
  • У 2019 році вбивцю ветерана Анатолія Чивікова засудили на 13 років.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...