Карма наздогнала: У Дніпрі розповіли про смерть шкуродера (фото)

46-річний чоловік не прийшов на суд, бо повісився.

У Дніпрі повісився 46-річний чоловік, який повинен був постати перед судом за знущання над собакою на очах у дітей. Про це повідомив у Facebook борець за права тварин Максим Гошовський, передають Патріоти України.

"Хто пам'ятає шкуродера, який перерізати горло намагався собаці? Сьогодні повинен був бути суд, він не з'явився. За інформацією сусідів, він повісився. Минулого разу його наздогнала карма, тепер совість. У мене, звичайно, запитують, чи не допомогли йому. Відповідаю: ми проти жорсткості, такі люди повинні сидіти і відповідати все життя, а не так", – написав він.

Як уточнює "Відкритий", прессекретар Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Анна Старчевська підтвердила інформацію про загибель. Зазначимо, 8-го вересня в Амур-Нижньодніпровське відділення поліції надійшло повідомлення, що на очах дітей чоловік побив собаку, а потім вдарив його ножем. Зловмисника в стані алкогольного сп'яніння затримали і доставили у відділення поліції. Він повідомив, що це його власний собака, і він йому набрид.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 Кримінального кодексу України (жорстоке поводження з тваринами).

Мілевський поновив кар'єру футболіста: Стало відомо, де він буде грати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:58

Колишній нападник київського "Динамо" та збірної України Артем Мілевський оголосив про повернення у футбол. 39-річний уродженець Мінська виступатиме за столичний медіаклуб IGNIS, передають Патріоти України. За IGNIS грають футбольні агенти та функціон...

Посол пояснив, чи приїде ТЦК шукати ухилянтів за кордоном

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:30

Після низки новин про те, що поза межами України може розпочатись процес ідентифікації військовозобов’язаних українців, яких поки не збираються зобов’язувати повертатись, дипломати розповіли деякі нові подробиці, передають Патріоти України. В коментар...