"Карма не забарилася": У мережі з’явилося жорстке відео із знищеними "катами Бучі" - вояками 64-ї бригади армії РФ (18+)

Українці продовжують знищувати росіян, що вдерлися в Україну. В Мережі опублікували відео зі знищеними росіянами, що брали участь у звірствах у Бучі на Київщині. Відео опублікував Telegram-канал «ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS», передають Патріоти України.

«Автори відео стверджують, що знищили рашистів з бригади „бучанських катів“. „Значить так це 64 омсбр. Вони були в Бучі. Чисельність загиблих близько 300 чол. Фактично в живих нікого не залишилося. Зв’язалися з їхнім командуванням щоб забрали трупи, так вони сказали, щоб ми їх самі і закопували. От наші ковшем згорнули і закопали. 64-я окрема гвардійська мотострілецька бригада. У складі 35-ї загальновійськової армії. (в/ч 51460). Скорочена назва — 64 гв. омсбр. Назва „Гвардійська“ отримали від Путіна 18 квітня 2022 року. ППД — н.п. Князеве-Волконське Хабаровський край. Приймала участь в боях в Бучі, звинувачується в масових вбивствах цивільного населення в Бучі.“ Карма не забарилася», — повідомляє Telegram-канал.

Чи загрожує депортація з ЄС українським чоловікам - відповідь адвоката

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:59

У деяких країнах ЄС заявили, що сприятимуть поверненню чоловіків призовного віку в Україну. Це сталося після того, як Україна призупинила надання консульських послуг чоловікам від 18 до 60 років. В українському МЗС це рішення назвали питанням справедли...

"Обмежено придатних не буде: Українців ділитимуть на чотири категорії за станом здоровʼя

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:47

В Україні більше не буде людей зі статусом "обмежено придатний". Українців за станом здоров'я ділитимуть на чотири категорії, передають Патріоти України з посиланням на директорку департаменту охорони здоров'я Міністерства оборони Оксану Сухорукову в...