Карма? Російська пропаг****ка впала в ефірі передачі про Крим і Голодомор в Україні (відео)

Російська пропагандистка Катерина Стриженова не помітила сходинки і впала в прямому ефірі ток-шоу "Время покажет", передають Патріоти України.

Під час передачі гості обговорювали тему окупації Криму та Голодомору в Україні. Телеведуча брала активну участь в дебатах, а коли вирішила перервати спір і оголосила рекламну паузу, оступилася (щоб подивитися відео, проскролльте до кінця сторінки).

"Така політика. За що ще ми повинні покаятися – після реклами", – викрикнула Стриженова, зробивши кілька різких кроків назад.


Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...