Карма скреп: На Росії арештанти штовхали заглухлий автозак, щоб доїхати до місця ув'язнення (відео)

Реальний прототип Герасима з "Муму" нікуди не подівся, відзначають у мережі, наголошуючи на рабській психології росіян.

У мережі з'явилося відео, на якому арештовані громадяни Росії штовхають заглухлий посеред дороги автозак для того, щоб доїхати до місця ув'язнення в Егор'ївську. Про це в Твіттері повідомив координатор штабу Олексія Навального Борис Золотаревський і виклав відповідне відео, передають Патріоти України.

"Ці, кадри, звичайно, заслуговують потрапити в усі документальні фільми про Росію-2021", - додав він.

"Спочатку вони стояли в черзі в автозак, а потім, коли він заглох, стали його штовхати. Логічно, чьо", - прокоментував дане відео блогер під ніком @Jok_Pox, додавши ще одне відео:

"Раджу Муму Тургенєва перечитати. У шкільному віці більше на собачці думки сконцентровані, а ось зараз допоможе добре зрозуміти рабську психологію. Особливо враховуючи, що реальний прототип Герасима нікуди не пішов, а залишився служити своїй господині", - пише @WebYoungling.

В Україну прийде антициклон Thomas: Синоптик розповіла, де чекати заморозків

середа, 8 травень 2024, 18:28

Погода в Україні завтра, 9 травня, визначатиметься антициклоном Thomas. Тому вона матиме свої особливості. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз синоптика Наталки Діденко у Facebook. "Західний антициклон на ім'я Thomas - масштабна облас...

Через тромбоз? AstraZeneca вилучає вакцину проти Covid-19 в усьому світі

середа, 8 травень 2024, 17:56

Компанія AstraZeneca ініціює вилучення своєї вакцини проти коронавірусу в усьому світі. Про це повідомляє Reuters. . «Оскільки було розроблено кілька варіантів вакцин проти Covid-19, з’явився надлишок доступних оновлених вакцин», – заявили у компанії, ...