Карма? У Бразилії чоловік стрибнув в озеро, рятуючись від бджіл, але його загризли піраньї

У бразильському штаті Мінас-Жерайс 30-річного чоловіка з'їли піраньї, коли він намагався врятуватися від бджолиного рою. Про це повідомляє Бі-бі-сі, передають Патріоти України.

Троє друзів ловили в озері рибу, коли раптово з'явився рій бджіл. Чоловіки злякалися і стрибнули в озеро, щоб врятуватися. Двоє з них благополучно попливли, а третій почав тонути. На жаль, друзі не змогли йому допомогти.

Рятувальники виявили тіло чоловіка в чотирьох метрах від берега. Після того, як тіло витягли з озера, виявилося, що риби сильно його пошкодили - піраньї з'їли праву частину обличчя та інші частини тіла.

Розслідування має встановити, від чого саме помер чоловік - від укусів піраній чи утоплення. Піранья - невелика м'ясоїдна риба з великим ротом і безліччю зубів. Її нижня щелепа трохи висунута вперед, зуби загнуті назад. Як правило, ці риби пересуваються великими зграями.

"Ми пишаємося, це щось виняткове": Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують триріччя

неділя, 5 травень 2024, 7:59

Перші у світі дев'ять близнюків, що вижили, святкують 4 травня свій третій день народження. Вони насолоджуються цією подією вдома в Малі з батьками та шестирічною сестрою Судою. Про це пише Книга рекордів Гіннеса. Усі дев'ятеро дітей здорові та досягаю...

Нові правила: Хворих на діабет і ВІЛ можуть визнати придатними до служби й мобілізувати, - Міноборони

неділя, 5 травень 2024, 7:48

Придатними до служби в армії можуть визнавати навіть тих, хто страждає на серйозні захворювання, але зберігає достатню функціональність. Це стосується, зокрема людей із діабетом та ВІЛ, розповіла в ефірі телемарафону директорка департаменту охорони здо...