Карма: У Дніпрі автомийник на викраденому авто потрапив у ДТП і травмував дитину

У Дніпрі поліцейські затримали чоловіка, який на викраденій машині потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Під час руху викрадач наїхав на бордюр. Деталь від автомобіля, що відлетіла при зіткненні, травмувала 9-річного хлопчика, який стояв на тротуарі з батьками, повідомили в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

Викрадення автомобіля трапилося 9 серпня близько 23:00 в Шевченківському районі міста. Як встановили поліцейські, власник залишив автомобіль "Honda Accord" на автомийці, а коли повернувся за машиною, виявив її зникнення.

У ході розшукових заходів поліцейські встановили, що автомобілем заволодів працівник автомийки. Під час руху проспектом Богдана Хмельницького він потрапив в аварію і зник з місця події.

У Дніпрі автомийник на викраденому авто потрапив у ДТП і травмував дитину

У Дніпрі автомийник на викраденому авто потрапив у ДТП і травмував дитину Пресслужба ГУ НП в Дніпропетровській області

Поліцейські Шевченківського відділення поліції оперативно затримали причетного до злочину чоловіка. Ним виявився раніше не судимий 28-річний житель Павлограда.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Чоловік затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри. Триває досудове розслідування.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...