Карма: У Дніпрі чоловік вирішив покататися "зайцем", але його викинуло на дорогу (відео)

У Дніпрі чоловік вирішив "порозважитися" на дорозі. Для цього хуліган стрибнув у кузов евакуатора, але не втримався там і його викинуло на проїжджу частину. Про це пише Telegram-канал "Х***ий Дніпро", передають Патріоти України.

Судячи з усього, водій евакуатора зовсім не помітив, що на його транспортному засобі з'явився незваний пасажир. Він, як ні в чому не бувало продовжував рух, а автомобіль, наступний за ним встиг зробити маневр, щоб впав "жартівник" не потрапив під колеса автомобіля і залишився жити.

Наголошується, що неадевкатный місцевий житель ще деякий час пролежав на дорозі, радісно вітаючи проїжджаючих повз водіїв і наспівуючи знаменитий хіт "Самоцвітів" "Не треба засмучуватися".


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...