Карма? У Керченській протоці російський теплохід сів на мілину

У понеділок, 24 червня, в Керченській протоці, яка з'єднує Азовське та Чорне моря, сів на мілину російський теплохід Siberin 1 з вантажем вугілля на борту. Це сталося під час відходу судна від причалу російського порту "Кавказ", повідомляють Патріоти України.

Як пише видання, за інформацією сайту Marine Traffic, зараз Siberin 1 знаходиться неподалік від російської коси Чушка – поруч з ним близько десятка суден.

Постраждалих в результаті інциденту немає, витоку нафтопродуктів також не зафіксували, судноплавство вільно, стверджують в "Росморречфлоті".

Згідно з інформацією спеціалізованої бази даних судів і портів FleetMon, це судно Siberin 1, IMO: 7811020, під прапором Росії, довжиною 130 метрів, шириною 16 метрів, з осадкою 3,9 метра.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...