Карма? У Харкові на місці ДТП із Зайцевою сталася нова трагедія (фото)

У понеділок, 15 квітня, в Харкові на вулиці Сумській, де сталася смертельна ДТП за участю Олени Зайцевої, на асфальті виявили труп жінки, повідомляють Патріоти України.

Тіло, накрите покривалом, лежало біля виходу зі станції метро "Історичний музей". На місце події виїхав наряд поліції, повідомляє прес-служба регіональної НПУ.

Поліцейські встановили особу загиблої. Нею виявилася 59-річна жителька Зміївського району Харкова. За словами подруги померлої, яка була в цей час разом із нею, потерпілій раптово стало зле. Жінка впала та померла.

Нині повідомлення зареєстровано в журналі єдиного обліку правопорушень. Встановлюються всі обставини події.

Також телеграм-канал "Ху*овий Харків" додав, що на перетині вулиць Університетська і Сумська сталася дорожньо-транспортна пригода. Автомобілі після аварії зайняли дві смуги руху, внаслідок чого на дорозі утворилися затори.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...