Карма? У Криму загорівся російський ракетний катер

В окупованому Росією Криму загорівся військовий ракетний катер "Шуя". Корабель був пришвартований на ремонт у порту Севастополя, передають Патріоти України з посиланням на телеграм-канал "112".

"Пожежа почалася в моторному відсіку, проте виявилася не такою серйозною, як здавалося спочатку, і її ранг знизили з 4-го на 2-й", – йдеться в повідомленні.

Нині до місця НП прибули рятувальники, вони проводять розвідку. Через вогонь на судні виникло сильне задимлення. Зазначається, що весь екіпаж, 46 осіб, евакуювали з катера. Попередньо, ніхто не загинув і не постраждав під час пожежі.

Р-71 "Шуя" (бортовий номер 962) – великий ракетний катер проєкту 12417, призначений для знищення бойових кораблів, транспорту і десантних засобів противника, посилення ППО груп кораблів, транспортів, ракетних і торпедних катерів від низько летючих засобів повітряного нападу, прикриття цих груп від атак легких сил противника.

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...